Aula d´Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran
Universitat a l´Abast

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) és una universitat dinàmica, compromesa amb el seu entorn i amb el desenvolupament de la societat. La seva condició d’agent social actiu l’ha conduït a posar en funcionament l’any 2000 una proposta innovadora de convivència multigeneracional: La Universitat a l’Abast
A través de l’Escola de Postgrau, La Universitat a l’Abast desenvolupa un enfocament de la formació continuada vinculat a l’Envelliment Actiu i ofereix oportunitats de formació i d’implicació social, adaptades a les diferents necessitats i interessos de la ciutadania.
Les activitats que formen part de programa La Universitat a l’Abast responen al desenvolupament de diferents línies d’actuació, com ara Aprenent al Campus, que permet l’accés de persones majors de 50 anys a cursar diferents assignatures que s’imparteixen al campus de la UAB.
Des de La Universitat a l`Abast volem continuar essent un estímul per a l`enriquiment a través de l`activitat formativa, ja sigui en contextos com l`Aula, ja sigui mitjançant altres iniciatives, totes complementàries en el camí del creixement personal en clau d`accés al coneixement.

Per més informació:
La Universitat a l`Abast (www.uab.cat/abast)
Escola de Postgrau (www.uab.cat/postgrau)
Universitat Autònoma de Barcelona (www.uab.cat)


        Aula d’Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran  . Nif. G64255417 . Tel. 937220428 . aulasabadell@hotmail.com
        Pl. de Sant Joan, s/n . 08202 Sabadell . Contacte . Mapa Web . Nota legal . Disseny web Sabadell Anunzia